„Caddy Edition 30” – būsimojo „Cross Caddy“ vidinis gamyklinis pavadinimas. Nepaisant atpažįstamų bruožų, šis automobilis skiriasi nuo įprasto „Caddy“. Jau bazinėje komplektacijoje, jis „apautas” 17 colių „Canyon” ratlankiais su 205/50 R 17 padangomis ir nudažytas iš sportinio kupė „Scirocco“ „pasiskolinta“ išskirtine žalia „Viper Green” spalva.

Veržlią automobilio išvaizdą formuoja beveik vienalytį masyvą automobilio apatinėje dalyje sudarantys juodi buferių, ratų arkų ir durelių slenksčių antdėklai. Jie sudaro įdomų kontrastą kitiems kėbulo spalva nudažytiems ir metalo spalva blizgantiems išorės elementams. Iš po juodų buferių kyšo sidabro spalvos dugno apsaugos skydų fragmentai. Ant slenksčių esančios nuo subraižymų saugančios juostelės – taip pat sidabro spalvos. Tamsinti šoniniai ir galiniai stiklai apsaugo nuo saulės spindulių ir teikia keleiviams diskretiškumą.

Naujojo „Cross Caddy“ įranga atitinka įprasto modelio „Trendline“ komplektaciją. Kėbulas trumpabazis, su penkiaviečiu arba septynviečiu salonu. Automobilis gali būti nudažytas išskirtine „Viper Green” žalia spalva arba viena iš įprasto asortimente esančių aštuonių spalvų.

Galima rinktis iš viso įprasto „Caddy“ variklių ir transmisijų spektro. Čia randami nuo 86 AG iki 170 AG galios benzininiai TSI arba dyzeliniai TDI varikliai, suskystinomis arba suspaustomis dujomis varomi jėgos agregatai, modeliai su automatizuota DSG transmisija, padidinto pravažumo modeliai su 4MOTION visų ratų pavara.

„Cross Caddy“ prekyba prasidės 2013-ųjų pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)