Nissan Micra ELLE“ bus pristatyta Paryžiaus automobilių parodoje, automobilių salonus ši versija pasieks šį rudenį.

„Tai daug daugiau nei ženklelis ant mašinos, – sakė Europos „Nissan“ vyriausioji rinkodaros vadovė Geraldine Ingham. – „Micra“ ir ELLE sieja daugelis bendrų dalykų, nes šis automobilis ir žurnalas patinka labai panašioms pirkėjoms“.

„Nissan Micra ELLE“ sukonstruota pagal „Acenta“ modelį, o standartinėje įrangoje yra tokie privalumai kaip automatinis oro kondicionierius, išmanusis raktas su užvedimo mygtuku, elektra šildomi ir užlenkiami durų veidrodėliai, pastovaus greičio palaikymo sistema ir greičio ribotuvas.

Tarp specialių dizaino ypatumų paminėtinas panoraminis stogas, chromo akcentai grotelių apačioje, chromuotos vidinės durų rankenėlės, lengvojo lydinio ratlankiai, rūko žibintai ir stogo aptakas.

Apie ryšį su „ELLE“ subtiliai sufleruoja maži ženkleliai ant bagažinės durelių ir priekinių sparnų, logotipai ant priekinių grindų kilimėlių ir stilingos, „ELLE“ ženklu pažymėtos priekinių slenksčių apdailos juostelės. Kai automobilis pasirodys prekyboje, klientės bus kviečiamos pasisemti naudos iš specialių „Nissan“ ir „ELLE“ kartu rengiamų akcijų.

Klientės galės rinktis iš daugelio spalvų, įskaitant naująją „Cosmic Cobalt“ spalvą, o visi modeliai bus su nauju sėdynių audiniu. Papildomai galima užsisakyti pažangią „Nissan Connect“ palydovinę navigacijos ir informacinę-pramoginę sistemą.

„Nissan Micra ELLE“ automobilyje montuojamas vienas iš dviejų variklių: 1.2 l 80 AG trijų cilindrų variklis arba 1.2 l tiesioginio įpurškimo benzininis variklis su kompresoriumi (DIG-S), išvystantis 98 AG, tačiau CO2 išmetantis vos 99 g/km.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)