Susidomėję „Porsche Panamera 4S“ gali jį apžiūrėti tik internete patalpinto skelbimo nuotraukose. Už 2009 m. gamybos, 63 600 km nuvažiavusį automobilį prašoma 328 002 Lt.

Tačiau prabangų automobilį pardavinėjančios įmonės „BRC Autocentras“ atstovas leido suprasti, kad „Porsche Panamera 4S“ savininkas netrokšta žūtbūt jį parduoti.

„Mūsų įmonė teikia tokią paslaugą, kad galime padėti surasti automobilio pirkėją. Šiuo automobiliu savininkas vis dar naudojasi, ir jis bus parduotas tik tuo atveju, jeigu pavyks gauti už jį prašomą sumą. Kur dabar yra „Porsche Panamera“ – mums nežinoma. Jeigu atsiras norinčių jį įsigyti – mes apie tai informuosime savininką“, – DELFI sakė BRC vadybininkas Vaidas Sarapinas.

Jo teigimu, kol kas „Porsche Panamera“ domėjosi vienas kitas klientas, tačiau rimtos derybos nebuvo pradėtos.

Pasižymi išskirtiniu patobulinimu

Visais ratais varomas „Panamera 4S“ turi benzininį 4.8 l, 400 AG variklį, kurio maksimalus sukimo momentas siekia 500 Nm (esant 3500-5000 aps./min.). Gamintojai nurodo, kad automobilis iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 5 sek., o didžiausias jo greitis – 282 km/val.

Prieš patekdamas į J.Mačiulio rankas, šis „Porsche“ važinėjo Vokietijos keliais. Tačiau krepšininkas neapsiribojo standartine versija ir kauniečių bendrovei „Elite Motors“ patikėjo šį modelį modifikuoti.

Nuo įprastų „Panamera“ jis skiriasi „Mansory“ automobilių patobulinimo paketu, kuris suteikė masyvesnį priekinį buferį, išmetimo sistemą galinio buferio centre. Taip pat buvo šiek tiek praplatintos ratų arkos, išpūstos durelės, standartiniai ratai pakeisti į R21 dydžio. Be šių kėbulo išvaizdą pakeitusį detalių, išskirtiniame „Panamera 4S“ yra sumontuoti daugiafunkciniai LED žibintai, o salone, priekinių sėdynių atlošuose atsirado 7 colių monitoriai ir DVD grotuvas ant galinės sėdynės įsitaisiusiems keleiviams. Pramoginė sistema leidžia naudotis skaitmenine televizija ir matyti pusšimtį televizijos kanalų net automobiliui judant.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (303)