Šiaurės Italijoje prie Komo ežero vykstančiame kasmetiniame „Concorso d'Eleganza Villa d'Este" klasikinių ir koncepcinių automobilių sąskrydyje susirenka šimtai klasikinių automobilių gerbėjų. Čia demonstruojamos ne tik senovinės mašinos, bet ir pristatomi įspūdingi koncepciniai modeliai, kurių gražiausią išrenka susirinkę žiūrovai. Vienas pretendentų į nugalėtojo vardą ir bene ryškiausia šių metų žvaigždė – BMW „Zagato Coupe“.

Ankstesniais metais bavarai „Concorso d'Eleganza Villa d'Este" yra pristatę tokius įspūdingus modelius kaip „M1 Hommage“ ir „328 Hommage“. Šiemet rinktinė publika išvydo modelį, kuris buvo sukurtas BMW bendradarbiaujant su italų dizaino ir inžinierine „Zagato“ kompanija iš Milano.

BMW „Zagato Coupe“ su autorinis rankų darbo kėbulu iš automobilio ne tik įspūdingai atrodo, bet ir yra registruotas Vokietijoje važinėti įprastai keliais. Nors vokiečiai neatskleidžia techninių detalių akivaizdu, kad modelio gamybai buvo panaudotas BMW Z4 rodsteris.

Tačiau šiame automobilyje svarbiausia yra išvaizda. BMW išplatino oficialias „Zagato Coupe“ nuotraukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)