Šis modelis bus gaminamas dvejų versijų – „Coupe“ ir atviras „Volante“. Modelis bus dažomas trimis spalvomis – juoda ir dviejų skirtingų atspalvių sidabrine, tačiau ratlankiai bus tik juodi su geltonos, juodos arba raudonos spalvos stabdžių apkabomis. Galinio vaizdo veidrodėlių korpusai ir priekinės grotelės gaminami iš anglies pluošto.

Išskirtinė ir salono apdaila. Pavarų perjungimo mentelės prie vairo pagamintos iš aliuminio su odos apdaila. Oda aptrauktos sėdynės sudygsniuotos kontrastingomis raudonomis arba baltomis siūlėmis. Stogas apdaila iš alkantaros – ypatingos dirbtinio pluošto medžiagos.

Išskirtinis ribotos serijos modelis (sklando gandai, kad bus pagaminta tik 100 vienetų šių mašinų, o 40 jų jau turi savininkus) turi kuo pasigirti ir po variklio gaubtu. Tiesa, 5,9 litro V12 motoro galia kol kas neatskleidžiama. Neabejotina, kad ji bus didesnė nei „įprasto“ „Aston Martin DBS“ motoro, kuris pasiekia 510 AG ir 570 Nm. Britų automobilis bus komplektuojamas su šešių pavarų automatinę „Touchtronic 2“ pavarų dėže.

Gamintojas kol kas neišplatino daugiau informacijos. Galima pasakyti tik tiek, kad „standartinis“ DBS modelis iki 100 km/h įsibėgėja per 4,3 sek. ir pasiekia maksimalų 307 km/h greitį. Didžiojoje Britanijoje DBS modelis kainuoja nuo 180 800 svarų sterlingų (788 900 litų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)