„Opel“ nusprendė žengti originaliu keliu ir pirmąją informaciją apie ruošiamą mažiausią šios markės modelį, kol kas turintį kodinį pavadinimą „Junior“, atskleidė...specialiai sukurtame komikse.

Pirmoje komikso, kuriame pasakojama apie kompanijos kūrybinės grupės susirinkimą, dalyje „Opel“ atskleidžia, kad „Junior“ tėra projekto pavadinimas, o serijinio modelio vardas bus kitoks ir jis paaiškės gegužės 8 d.

Iš komikso dalyvių dialogų taip pat sužinome, kad pagal „Junior“ projektą sukurtas keturvietis „Opel“ automobiliukas bus 3,7 m ilgio, „jis bus charizmatiškas ir neturės jokių pigių medžiagų“. Naujas modelis bus parduodamas nuo kitų metų pradžios.

Visą „Opel Junior“ komiksą galite peržiūrėti paspaudę šią nuorodą.

„Opel“ jau anksčiau paskelbė, kad naujas mažas šios markės modelis bus gaminamas Eisenacho (Vokietija) padalinyje, kur taip pat gaminama „Opel Corsa“. Šio modelio gamybos startas numatomas 2013 m. pradžioje.

Mažiausias „Opel“ konkuruos su tokiais modeliais kaip „Fiat 500“ ir „Volkswagen Up“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją