Japoniškai „Shiro“ reiškia baltą spalvą, o naujosios versijos salone dominuoja daugybė baltų elementų. Motociklo degalų bako formą primenanti centrinė konsolė iki šiol buvo raudona arba pilka, o „Shiro“ automobilyje ji – balta. Durelių porankių apdailos elementai taip pat papuošti baltais apvadais.

Oda aptrauktas vairaratis, pavarų svirties rankenėlė ir odinių sėdynių kraštai apvesti baltais dygsniais, o pačių sėdynių pagalvės ir atramos yra dvisluoksnės – pro perforuotą odą matosi balta apatinio sluoksnio spalva.

Išorėje „Juke Shiro“ puošia stilingi, tamsiai pilki 17 colių lengvojo lydinio ratlankiai, atlasinės sidabro spalvos durelių rankenėlių bei veidrodėlių gaubtų apdaila ir žvilgantis centrinis statramstis. „Juke Shiro“ galima įsigyti baltos arba juodos spalvos, taip pat siūlomų spalvų paletėje yra ir tamsi „Nightshade“ spalva.

„Juke Shiro“ komplektuojamas su aukščiausio lygio „Tekna“ komplektaciją. Pirkėjai gali rinktis dyzelinį 1.5 l dCi, 110 AG arba vieną iš dviejų benzininių (1.6 l, 117 AG arba turbininį 1.6 l DIG-T, 190 AG) variklių. Visi automobiliai varomi priekiniais ratais, o mechaninė transmisija, priklausomai nuo variklio, yra penkių arba šešių pavarų.

„Juke Shiro“ 1.6 l DIG-T versiją taip pat galima įsigyti su visų varančiųjų ratų „4x4-i“ sistema, kurioje įdiegta sukimo momento nukreipimo technologija derinama su CVT transmisija.

„Juke Shiro“ komplektuojamas su „Nissan Connect“ sistema – tai pažangi „Nissan“ garso, komunikacijos ir navigacijos sistema su integruota spalvota galinio vaizdo kamera – elektroniniu raktu bei variklio užvedimo mygtuku, šildomomis priekinėmis sėdynėmis, klimato kontrolės sistema, kritulių ir šviesos jutikliu, užsilenkiančiais durelių veidrodėliais ir tamsintais galiniais stiklais.

Taip pat automobilyje įrengta „Nissan“ dinamikos valdymo sistema, suteikianti vairuotojui galimybę optimizuoti automobilio dinamikos funkcijas. Saugos įrangą sudaro ESP, šešios saugos oro pagalvės, ABS su EBD bei pagalbine stabdymo sistema ir trys galvos atramos gale sėdintiems keleiviams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją