„Yra keletas segmentų, kuriuose kol kas „Škodos“ nėra. Šiuo metu svarstome dvi kryptis – vienatūrių ir visureigių. Aš pasisakau už visureigius, – sakė jis. – Mūsų gamoje yra erdvės dviems SUV visureigiams, didesniam ir mažesniam už „Yeti“. Kad ir kokie modeliai atsirastų, jie turi įtikti mūsų tarptautinėms rinkoms – Indijai, Kinijai ir Rusijai“.

Jeigu bus nuspręsta gaminti mažesnį „Škoda“ visureigį, jis naudos naują „Volkswagen“ grupės MQB platformą, kurios pagrindu sukurta „Cross Coupe“ koncepcija. O didesnis visureigis būtų sukurtas pagal „Touareg“ modelį.

„Mūsų didelis SUV visureigis turėtų pasižymėti patrauklia kaina. Jis negali būti toks prabangus kaip „Touareg“. Tai turi būti praktiškas ir patrauklus automobilis. „Yeti“ yra fantastiškas kelyje, bet ne toks geras bekelėje“, – paminėjo E. Scholzas.

Jis neatskleidė, kada naujieji „Škoda“ modeliai galėtų pasirodyti rinkoje, tačiau manoma, kad tai įvyks ne anksčiau nei po 2 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)