Dvivietis „Lamborghini Aventador J“ yra 4890 mm ilgio, 2030 mm pločio, o aukštis – tik 1110 mm.

„Šis automobilis yra toks ekstremalus ir bekompromisis, koks tik „Lamborghini“ gali būti. Naujasis „Aventador J“ yra radikaliausias sportinis automobilis nudengiamu stogu „Lamborghini“ istorijoje“, – sakė kompanijos vadovas Stephanas Winkelmannas.

„Aventador J“ yra techniškai identiškas pernai debiutavusiam „Aventador LP 700-4“ modeliui. Abu modeliai turi tokį pat V12, 6.5 l, 700 AG variklį. Maksimalus „Aventador J“ greitis siekia 300 km/val.

Gamintojų teigimu, „Lamborghini Aventador J“ yra vienetinis automobilis ir jis bus parduotas labiausiai jo norinčiam pirkėjui. Oficiali jo kaina neįvardijama, tačiau „Autocar“ žiniomis, šis išskirtinis modelis bus siūlomas nuo 2,1 mln. eurų (7,2 mln. Lt). Gamintojai žada, kad pagal „Aventador J“ ateityje bus gaminama daugiau kabrioletų, tačiau jie nebus tokie galingi kaip šis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)