Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad kolegų pasitikėjimą P.Ignotas pelnė per pirmuosius trejus darbo metus, kurie buvo bene sudėtingiausi automobilių verslo sektoriui per visą LAA gyvavimo istoriją, sugebėjęs išplėsti asociacijos veiklą nuo paprasčiausio interesų atstovavimo valdžios institucijose iki ekspertinės organizacijos statuso.

Ne pelno siekiančios organizacijos statusą turinti LAA šiuo metu vienija 25 įmones, atstovaujančias didžiausius pasaulyje automobilių, atsarginių detalių, eksploatacinių medžiagų gamintojus, automobilių techninio aptarnavimo ir remonto bendroves.

Asociacijos prezidentą trejų metų laikotarpiui renka visuotinis Asociacijos narių susirinkimas. Tas pats prezidentas gali būti renkamas ne daugiau kaip dviem kadencijoms iš eilės.

Pastarojo susirinkimo metu buvo išrinkta ir nauja LAA valdyba. Jos nariais be P.Ignoto (UAB „Tokvila“) tapo Rimantas Damkauskas (UAB „Veho“), Gintaras Kaukėnas (UAB „Kia Auto“), Vytautas Naujalis (UAB „Autotoja“) ir Tomas Grabauskas (UAB „Silda“)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją