Neoficialiomis žiniomis, naujasis modelis vadinsis „Peugeot 2008“ ir bus gaminamas kartu su 208-ojo hečbeko versija Mulhouse'o padalinyje.

207-ąjį modelį pakeitusio „Peugeot 208“ modelių gamoje nėra numatyta vietos universalo versijai, o vietoj jos turėtų būti gaminamas padidinto pravažumo automobilis, kuris konkuruos su „Nissan Juke“ ir būsimu „Opel Mokka“.

Pranešama, kad „Peugeot 2008“ bus sukurtas pagal HR1 koncepciją, kuri buvo pademonstruota 2010 m. Paryžiaus automobilių parodoje.

Prieš porą mėnesių „Peugeot“ pranešė, kad nuo 2012 m. antrojo ketvirčio pradės pardavinėti naują SUV klasės visureigį 4008. Šis modelis debiutuos kovo mėnesį vyksiančioje Ženevos automobilių parodoje ir pagal PSA koncerno susitarimą su „Mitsubishi“ bus gaminamas pagal japonišką visureigį ASX.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją