Kaip ir pirmąjį, per 15 metų tapusį gerai įsimintinu ne tik automobilistams, taip ir atnaujintą renginio ženklą sukūrė dizaineris Giedrius Kuzmickas.

„Gavęs užduotį stengiausi nenutolti nuo pirmtako, tapusio renginio firminiu ženklu ir lydėjusio jį daugiau nei dešimtmetį. Tad šįkart konkurso logotipą teko tik kiek sumoderninti, suteikiant jam naujų bruožų, geriau atliepiančių nūdienos reikalavimus, – sakė dizaineris G. Kuzmickas. – O kaip man pavyko, tegu sprendžia renginio organizatoriai ir žiūrovai“.

Lietuvos žurnalistų autoklubo prezidentas Valdas Valiukevičius informavo, jog naująjį konkurso logotipą patvirtino visi klubo nariai ir jis jau yra naudojamas visuose konkurso „Metų automobilis 2012“ renginiuose.

„Tokie dalykai, kaip renginio logotipas, nėra vienadieniai, todėl tikiuosi, kad naujasis ženklas „Metų automobilio“ konkursus lydės dar ilgai“, - įsitikinęs V. Valiukevičius.

Lietuvos žurnalistų autoklubas naująjį konkurso logotipą žada užpatentuoti.

Nuotraukose: naujasis ir senasis konkurso „Metų automobilis“ logotipai

Metų Automobilis 2012
Metų Automobilis (senas logotipas)
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją