„Healey Sports Cars Switzerland“, kuriai priklauso teisės į „Jensen“ prekės ženklą, pasirinko CPP kurti ir gaminti šios markės automobilį.

CPP gamins „Interceptor“ naujojoje gamykloje, kuri įkurta buvusiame „Jaguar“ padalinyje Koventryje, Anglijoje. Naujo modelio gamybą planuojama pradėti 2014 m.

Naujasis „Interceptor“ atkartos originalaus automobilio, gaminto nuo 1966 iki 1976 m., bruožus. Tai buvo sportinis klasikinio stiliaus GT automobilis, o per dešimtmetį jų buvo pagaminta tik kiek daugiau nei 6,4 tūkst. vnt.

Kompanija išplatino pirmąsias būsimo modelio iliustracijas. Kitąmet bus pademonstruota, kaip šis automobilis atrodys, o pirmuosius pirkėjus būsimas modelis pasieks 2014 m. Gamintojai neatskleidė būsimos naujienos kainos, taip pat nežinoma ir numatomų gamybos apimčių.

„Mūsų svajonė vėl pamatyti „Jensen“ prekės ženklą ant gražaus, modernaus ir britų sukurto GT automobilio variklio gaubto artėja prie realybės“, – sakė „Healey Sports Car“ direktorius Liamas Cardiffas.

CPP, kurioje dirba 250 specialistų, taip pat bendradarbiauja su „Zagato“ kompanija iš Italijos, kuri prisidėjo prie tokių automobilių kaip 2008-ųjų „Bentley Continental GTZ“ ir 2011-ųjų „Aston Martin V12 Zagato“ sukūrimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją