„Mūsų tikslas buvo sustiprinti smagų, spalvingą ir draugišką „Twingo“ būdą, išplečiant spalvų ir medžiagų pasirinkimo galimybes. Siekėme, kad naujasis „Twingo“ patiktų ne tik jo ištikimiems pirkėjams, kuriuos daugiausia sudaro miestiečiai ir moterys. Aiškiai išskirti įrangos lygiai, šviesi arba tamsi spalvinė gama, galimybė pritaikyti automobilį konkretiems poreikiams ir gausus patobulinimų pasirinkimas reiškia, jog šiame automobilyje kažką sau ras kiekvienas pirkėjas. Šis požiūris yra dizaino strategijos, kuri bus pasitelkta kuriant kitus „Renault“ modelius, atspirties taškas“, – sakė „Renault“ interjero dizaino direktorius Antoine'as Géninas.

Į esamą spalvų asortimentą buvo įtrauktos šiltos, originalios naujos spalvos – „Fuchsia“ (liet. fuksijos) ir „Bermuda Blue“ (liet. Bermudų mėlyna). Priklausomai nuo rinkos, naujasis „Twingo“ pasirinktinai gali būti su elektra valdomu audiniu dengtu stoglangiu.

Be to, „Renault“ siūlys ir „Twingo“ penkių stogo lipdukų kolekciją. Kiekvienas iš jų yra užklijuojamas gamykloje ir pabrėžia išraiškingumą bei patrauklumą pasitelkiant vis kitokį vizualinį įspūdį kuriančius kontrastingus motyvus.

„Twingo“ bagažinė yra 230 dm3, nulenkus galines sėdynes – 959 dm3.

„Twingo“ variklių gamoje yra benzininiai 1.2 „TCe“ 100 AG ir 1.2 l, 75 AG bei du dyzeliniai 1.5 l „dCi 75“ arba „dCi 85“. Gamintojai žada, kad važiuojant ekonomiškai su pilnu degalų baku galima nuvažiuoti iki 1 000 km (dyzeline versija) arba 750 km (benzinu).

Atnaujintas „Renault Twingo“ bus parduodamas nuo 2012 m. pradžios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją