„Tai įžūlus pažeidimas, įstatymas už tai numato baudą nuo 100 iki 300 litų. Pažeidimą užfiksavome ir iškvietėme policijos pareigūnus“, – aiškino Pajūrio regioninio parko ekologas Erlandas Paplauskis.

Visi vestuvininkų automobilių savininkai sulauks nuobaudos, išskyrus jaunavedžių porą vėžinusio automobilio savininką – šio automobilio gale buvo pritvirtintas numeris su užrašu „jaunieji“, o priekyje buvo angliški numeriai.

„Taip, problema yra. Nors tai buvo vienetinis atvejis, tačiau vairuotojas liko nenustatytas. Visgi reikia pripažinti, kad užsienyje registruotų automobilių savininkai nevengia viršyti greitį ir palieka mašinas neleistinose vietose“, – neslėpė Klaipėdos rajono policijos komisariato Kelių policijos poskyrio viršininkas Kęstutis Vitkauskas.

Klaipėdos kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis pastebėjo, kad su užsienietiškais numeriais po Klaipėdą laigo ne vienas automobilis, tačiau greičio matuokliais užfiksuotų užsienyje registruotų automobilių pažeidimai pareigūnus varo į neviltį.

„Nuo metų pradžios tokių neištirtų pažeidimų Klaipėdos mieste skaičius pasiekė 298“, – pripažino R.Šideikis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)