Pranešama, kad naujas 2012 m. „Hilux“ vidus buvo visapusiškai pertvarkytas: rafinuotas dizainas sustiprina įspūdį, jog šis pikapas yra tikras laisvalaikio automobilis. Geresnė kokybė juntama visame salone, o patogumas – kaip lengvajame automobilyje.

Atnaujintame viršutiniame skydelyje įtaisytas naujas, horizontalus prietaisų blokas sustiprina salono platumo ir erdvumo įspūdį. Jame yra „Toyota Touch“ multimedijos įrenginys su 6,1 colio spalviniu jutikliniu ekranu.

Kokybė smarkiai patobulinta tolygiai patamsinus apdailą, kad visame salone būtų išlaikytas didesnis spalvinis nuoseklumas, ir pridėjus puošybinius sidabro elementus.

2012 m. „Hilux“ priekio dizainas visiškai pakeistas nuo pat A statramsčių, naujo variklio dangčio, radiatoriaus grotelių, priekinių žibintų iki priekinio bamperio. Automobilio profilis dar labiau išryškintas iš naujo suprojektavus priekinius ir galinius sparnus, atnaujinus 15 ir 17 colių lengvojo lydinio ratlankius ir įrengus naujus durelių veidrodėlius.

Siekiant labiau atskirti „darbo“ ir „laisvalaikio“ versijas, nuo šiol galima įsigyti keturių modifikacijų 2012 m. „Hilux“: DLX, naująjį DLX+, SR ir SR+.

Naujosios DLX+ kategorijos modelyje – 4WD 2,5 l „D-4D“ galios sistema su mechanine transmisija. Kėbulas gali būti su papildoma ir dviguba kabina.

Labiausiai Europoje pageidaujamas pikapas, kurį galima rinktis vieną iš dviejų kėbulo tipų, dviejų variklių, mechaninės ir automatinės transmisijos bei keturių ratų pavaros, dabar tenkina dar platesnius profesionaliam darbui ir laisvalaikiui keliamus poreikius.

Bendros degalų sąnaudos buvo sumažintos 1,0 l/100 km ir dabar siekia 7,3 l/100 km, o 25 g/km sumažintas CO2 teršalų kiekis sudaro vos 194 g/km.

Įrengus dyzelino kietųjų dalelių filtrą (DPF), „EURO V“ standartą dabar atitinka ir 2,5 l „D-4D“, ir 3,0 l „D-4D“ varikliai.

2012 m. „Hilux“ modelių, pagamintų „Toyota Motor Thailand“ ir „Toyota South Africa Motors“ gamyklose, bus galima įsigyti 36 Europos šalyse ir daugiau kaip 135 šalyse visame pasaulyje.

Lietuvoje „Hilux“ automobiliais bus imta prekiauti nuo lapkričio.

„Hilux“ kainos – nuo 87 430 Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją