Autogidas.lt pasiūlos statistika rodo, kad antrąjį šių metų ketvirtį dažniausiai siūlomų pirkti automobilių penketuke pirmavo „Audi“, „Volkswagen“, BMW ir „Opel“, penktoje vietoje – prancūziški „Renault“ markės automobiliai. Toliau į dešimtuką patenka „Ford“ bei „Mercedes-Benz“, „Peugeot“ ir japoniški „Mazda“ bei „Mitsubishi“ markės automobiliai. Vokiški automobiliai sudaro vidutiniškai 80 proc. visų populiariausių ir į dešimtuką patenkančių automobilių pasiūlos, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Nors pasiūlymų pirkti „Audi“ markės automobilį antrąjį metų ketvirtį buvo daugiausia, tačiau vėliau pasiūla ėmė kisti – užfiksuota, kad atsiranda vis daugiau naujų pasiūlymų įsigyti „Mercedes-Benz“, „Volkswagen“ ir BMW markės automobilius.

Autogidas.lt skelbimų apie naujus (2010–2011 m.) automobilius statistika rodo, kad antrąjį šių metų ketvirtį buvo daugiausia pasiūlymų įsigyti „Toyota Land Cruiser“, „Hyundai Sonata“, „Volkswagen Golf“, „Dodge Durango“ bei „Renault Thalia“ modelių automobilius. Tačiau automobilių ieškančiųjų poreikiai bei susidomėjimas truputį skyrėsi nuo pasiūlos – labiau buvo domimasi ne tais automobiliais, kurių daugiausia siūloma, o kitais, pavyzdžiui, „Audi A5“, „Mitsubishi Lancer Evolution X“, „BMW 320” arba „BMW 520“ ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją