Kai kurių „Juke“ visais ratais varomų versijų aprašyme nurodyta, kad automobilio kuro bakas yra toks pat, kaip ir priekiniais ratais varomo modelio. Tačiau realybė yra kitokia – priekiniais ratais varomo „Juke“ kuro bakas yra 13,2 galonų talpos, o versijos su visais varomais ratais – 11,8 galonų.

„Nissan“ klientams išsiuntinėjo atsiprašymo laiškus dėl spausdinimo klaidos ir pridėjo 400 JAV dolerių čekį. Vis dėlto jeigu klientai vis vien nėra patenkinti, „Nissan“ pasiryžę atpirkti jų turimą automobilį, atskaičius jo nuvertėjimą, arba grąžinus „Juke“ pasiūlyti įsigyti naują mašiną ir primokėti trūkstamą sumą.

Dabar „Juke“ savininkai turi nuspręsti, ar išgryninti čekį, ar prašyti naujo automobilio. Jei klientai išgrynins čekį dabar ir vėliau sugalvos pasikeisti automobilį, „Nissan“ atsiims 400 dolerių parduodami naują „Juke“.

Iki šiol „Nissan“ JAV pardavė 13 449 „Juke“ automobilius iš kurių apie 4 tūkst. turėjo klaidingą aprašymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją