Vienas „Volkswagen“ JAV padalinio vadovų Jonathanas Browningas atskleidė, kad jis norėtų, jog kompanija pradėtų pardavinėti naują, septynvietį visureigį kaip įmanoma greičiau.

Skelbiama, kad tai būtų žemesnės klasės už „Touareg“ automobilis su trimis sėdynių eilėmis. Naujasis „Volkswagen“ JAV rinkoje turėtų konkuruoti su tokiais modeliais kaip „Honda Pilot“ ir „Ford Explorer“.

Metų pradžioje skelbta, kad „Volkswagen AG“ per artimiausius 7 metus JAV rinkoje planuoja trigubai padidinti pardavimus, todėl žada išplėsti SUV klasės visureigių gamą.

„Mes ruošiamės stipriai padidinti pardavimus, ypač SUV segmente. Manau, kad savo modelių gamą reikės išplėsti ir didesniu SUV visureigiu“, – sakė „Volkswagen“ JAV padalinio vadovas Jonathanas Browningas.

„Volkswagen“ šiuo metu amerikiečiams siūlo du SUV klasės visureigius – „Touareg“ ir mažesnį „Tiguan“. 2010 m. JAV rinkoje buvo parduota beveik 21 tūkst. „Tiguan“ ir 4,7 tūkst. „Touareg“ automobilių.

Pernai JAV rinkoje buvo parduota 3,3 mln. SUV visureigių. Populiariausiu tapo „Honda CR-V“ (203 714 vnt.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją