„Šis modelis yra mūsų atsakas į klientų išreikštus norus, – sakė Alainas Visseris, pardavimų, rinkodaros ir techninės priežiūros „Adam Opel AG“ viceprezidentas. – Visi „Insignia OPC“ pirkėjai yra patyrę, atsakingi vairuotojai, kurie nori mėgautis visomis automobilio techninėmis galimybėmis“.

„Opel Insignia OPC Unlimited“ vizualiai išsiskirs mėlynu „Brembo“ logotipu bei naujo dizaino tachometru ir spidometru. Naujojo automobilio kėbulą planuojama dažyti ir juoda matine spalva.

„Unlimited“ versijos pirkėjams bus siūlomos ir „OPC“ vairavimo pamokos „Opel“ bandymų trasoje Dudenhofene. „Opel“ ženklo ambasadorius Joachimas Winkelhockas, kartu su patyrusiais automobilių sporto instruktoriais mokys vairuotojus, kaip saugiai ir patikimai išnaudoti automobilio dinamines savybes.

„OPC Unlimited“ vairavimo savybės yra identiškos įprastai, turinčiai elektroninį greičio ribotuvą, versijai, skiriasi tik maksimalus automobilio greitis. Nuo 0 iki 100 km/val. greitį, priklausomai nuo kėbulo tipo ir transmisijos, „Insignia OPC“ gali išvystyti per 6,0 – 6,6 sekundės. Vidutinės degalų sąnaudos ir CO2 tarša svyruoja nuo 10,6 l/100 km ir 249 g/km iki 11,0 l/100 km ir 259 g/km.

Greičiausio „Opel“ istorijoje serijinio modelio prekybą planuojama pradėti šių metų balandžio mėnesį. Kainos Vokietijoje prasidės nuo 48 605 eurų (167,8 tūkst. Lt).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją