Sedanas Kinijoje bus gaminamas nuo antros 2012 metų pusės. „Fiat“ kol kas nenusprendė, kada automobilis bus pristatytas Rusijoje.

„Fiat“ Kinijos ir Rusijos rinkoms 2013 m. pabaigoje planuoja pasiūlyti ir dar vieną sedaną, kuris bus sukurtas pagal būsimą „Dodge Avenger“. Pastarojo modelio debiutas JAV numatytas tais pačiais metais.

Abu nauji sedanai bus sukurti pagal bendrą „Fiat“ ir „Chrysler“ koncernų strategiją „Compact Wide“, kurios pirmuoju kūdikiu tapo pernai debiutavusi „Alfa Romeo Giulietta“. „Fiat“ ir „Chrysler“ kompanijoms vadovaujantis Sergio Marchionne pabrėžia, kad „Compact Wide“ strategija taps tikrai globalia, nes pagal ją bus kuriami ir ateities „Jeep“ visureigiai.

„Fiat“ kol kas nenusprendė, ar naujieji modeliai bus siūlomi ir Vakarų Europoje, kur sedanus pagal populiarumą lenkia hečbekai ir universalai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją