„Opel/Vauxhall“ ir „Renault“ bendradarbiavimo sutartį pasirašė pernai rugsėjo 10 d. Abu gamintojai minėta sutartimi įsipareigojo tęsti darbus konstruojant ir gaminant lengvuosius komercinius automobilius.

Kooperacija prasidėjo 1996 m., kuomet buvo paskelbta apie „Opel/Vauxhall Movano“ bei „Renault Master“ gamybą. Nuo to laiko bendradarbiavimas išsiplėtė ir buvo pradėti gaminti antros kartos „Vivaro/Trafic“ ir „Movano/Master“ modeliai.

2010 m. dienos šviesą išvydo naujos kartos „Renault Master“ ir „Opel/Vauxhall Movano“ modeliai. Taip pat pradėta gaminti daugiau įvairių versijų, pavyzdžiui, modifikacijos su galiniais varančiaisiais ratais bei gamyklose parengti specialūs variantai.

Nuo 2001 m. ir iki 2010 m. pabaigos „Opel/Vauxhall“ su „Renault“ pagamino daugiau kaip 1 mln. 250 tūkst. „Vivaro“ ir „Trafic“ automobilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)