„Nissan Micra DIG-S“ bus komplektuojamas su benzininiu trijų cilindrų 1.2 l varikliu, kuris pasiekia 98 AG ir 142 Nm. Teigiama, kad automobilio su mechanine pavarų dėže vidutinės degalų sąnaudos bus 4,1 l/100 km, o CO2 emisija – 95 g/km. Maksimalus automobilio greitis sieks 180 km/val.

Gamintojai teigia, kad „Micra DIG-S“ pirkėjai sutaupys ne tik dėl ekonomiško variklio. Pavyzdžiui, Didžiojoje Britanijoje mažiau nei 100 g/km CO2 emisiją turinčių automobilių savininkams nereikia mokėti metinio kelių mokesčio. O Prancūzijoje perkant mažiau nei 110 g/km CO2 išskiriantį automobilį vyriausybė suteikia 400 eurų paramą. Olandijoje tokių automobilių kaip „Micra DIG-S“ pirkėjai yra atleisti nuo automobiliams ir motociklams taikomo mokesčio, kuris siekia apie 1 tūkst. eurų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją