PQ25 platforma, kurios pagrindu gaminami „Polo“ ir A1, taip pat ir „Seat Ibiza“, niekada nebuvo skirta visais ratais varomų modelių gamybai, tačiau „Audi“ užsimojo sukurti „A1 quattro“, o tai sukėlė kalbų, kad ateityje išvysime ir sportišką „Polo R“ versiją.

Vis dėlto „Autocar“ šaltinių „Volkswagen“ sportinių automobilių padalinyje „R GmbH“ teigimu, nors „Polo R“ projektą teoriškai įmanoma įgyvendinti, jis turbūt niekada neišvys dienos šviesos. Pagrindinė to priežastis – aukšta būsimo modelio kaina.

„Mes jau turime „Polo GTI“, kuris kainuoja nuo 19 tūkst. svarų sterlingų (apie 78 tūkst. Lt), o „Golf GTI“ kainuoja dar 6 tūkst. svarų (apie 24,5 tūkst. Lt) daugiau. Būtų sunku sukurti tokį „Polo R“, kad jo kaina įsiterptų tarp dviejų minėtų modelių“, – sakė neįvardijamas šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją