Įmonės vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, ambicingus šių metų planus įmonė sieja tiek su atsigaunančia rinka, tiek su įmonės aptarnavimo tinklo plėtra, paslaugų kokybės gerinimu ir jau susidomėjimo Lietuvoje sulaukusių naujų BMW modelių debiutais.

„Šiemet vykdysime plėtrą bei tęsime praėjusiais metais pradėtą aptarnavimo kokybės gerinimo programą, kuri, tikimės, padės kiekvienam iš mūsų klientų pajusti ypatingą dėmesį ir aptarnavimo kokybę“, - sako A. Bagdonavičienė.

Šiais metais „Krasta auto“ planuoja pristatyti dvidešimt BMW markės ir dvi „Mini“ markės naujienas.

Tarp ryškiausių šių metų naujienų – naujieji BMW 6 Coupe ir BMW 6 Cabrio. Jau šį pavasarį Lietuvos rinką taip pat pasieks ir BMW 5 serijos modeliai su keturių varančiųjų ratų sistema „X drive“. O kitų metų antroje pusėje bus pristatyta naujoji BMW 1 serija.

„Krasta auto“ pasiūlys naująjį BMW M5, ribotos serijos BMW 1 M Coupe (šis modelis bus gaminamas nuo kitų metų kovo iki gruodžio mėn.), taip pat išskirtinį naują „Mini“ modelį – „Mini Coupe“.

Anot A. Bagdonavičienės, šių metų augimui, įtakos taip pat turės ir naujos techninio aptarnavimo paslaugos.

„Viena iš pirmųjų naujienų, kurią ruošiamės pristatyti jau šį pavasarį, tai „mobiliojo serviso priėmėjo“ paslauga, kuri leis vairuotojams perduoti savo automobilį remontui, neišvykstant iš namų ar darbovietės. Klientų patogumui taip pat bus pasiūlyta dar viena nauja paslauga – greitojo aptarnavimo linija, kuri užtikrins operatyvumą, esant iš anksto numatytam, aiškiam ir nedidelės apimties, kaip pavyzdžiui, tepalų pakeitimas, darbui“, - sakė ji.

„Krasta auto“ Vilniuje pavasarį taip pat planuoja atidaryti kėbulų remonto ir dažymo centrą, o šį mėnesį Vakarų Lietuvos klientams duris atvers naujas automobilių salonas bei techninio aptarnavimo centras Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją