Iš viso praėjusiais metais Europoje buvo parduota 492 600 „Golf“ automobilių. Antroje vietoje pagal populiarumą atsidūrė „Ford Fiesta“ (402 200 vnt., pardavimai smuko 14,8 proc.). Iš penktos į trečią vietą pakilo hečbekas „Volkswagen Polo“, kurio praėjusiais metais parduota 354 100 vienetų.

Į perkamiausių Europoje automobilių dešimtuką taip pat pateko mažyliai „Renault Clio“, „Opel Corsa“, „Peugeot 207“, „Opel Astra“, „Renault Megane“, „Fiat Punto“ ir „Citroen C3“.

2009-aisiais perkamiausių mašinų dešimtuke figūravo tie patys modeliai, išskyrus hečbeką „Citroen C3“. Tais metais vietoj jo dešimtuke buvo atsidūręs taip pat nedidelis „Fiat Panda“.

Kaip buvo pranešta anksčiau, iš viso per praėjusius metus Europos rinkoje buvo parduota 13,78 mln. naujų automobilių, o tai 4,9 proc. mažiau lyginant su 2009-aisiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją