Teigiama, kad nauja paslauga leis išvengti finansinių nuostolių, susijusių su neplanuotu automobilio remontu. Šia paslauga galės pasinaudoti 3-6 metų senumo automobilių, kurių rida neviršija 150 tūkst. km, savininkai.

„Manome, kad garantijos draudimo paslauga dabar yra ypač reikalinga, nes dėl sudėtingos ekonominės situacijos nemažai verslo įmonių ir privačių asmenų yra labai pažeidžiami finansiškai,“ – teigė bendrovės „Moller Auto Vilnius“, atstovaujančios „Audi“ automobilius, generalinė direktorė Laima Gatelienė.

Prieš apdraudžiant automobilį jis turės būti patikrintas „Volkswagen“ ar „Audi“ įgaliotų partnerių remonto dirbtuvėse. Garantinio draudimo suma sieks iki 50 tūkts. Lt. Suteikiamai garantijai nebus taikomas joks metinis ridos apribojimas, tačiau bendra apdraudžiamo automobilio rida negalės viršyti 150 tūkst. km.

Naujoji paslauga yra trijų apsaugos lygių: pirmasis variantas „Garantija“ saugos nuo svarbiausių automobilio mazgų, tokių kaip variklis, pavarų dėžė, elektros sistema, gedimų, aukščiausio lygio apsauga „Super Garantija“ apsaugos praktiškai visas automobilio sistemas ir techninius mazgus. Apdraustam automobiliui sugedus, jo remonto išlaidas padengs draudimo bendrovė „If“, o remonto darbus atliks įgaliotieji „Volkswagen“ ar „Audi“ servisai Vilniuje.

Draudikų teigimu, naujos paslaugos kaina priklausys nuo pasirinkto apsaugos lygio, variklio darbinio tūrio ir transporto priemonės amžiaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją