Paryžiaus automobilių parodoje debiutavęs naujasis „Passat“ pirkėjams siūlomas sedano arba universalo kėbulu, galima rinktis iš „Trendline“ (bazinis), „Comfortline“ (vidutinis) ir „Highline“ (aukščiausias) įrangos lygių.

Nuo prekybos pradžios „Volkswagen Passat“ bus siūlomas su vienu iš keturių benzininių ir trijų dyzelinių variklių. Benzininių agregatų gamą sudaro 1.4 TSI 122 AG, 1.4 TSI EcoFuel 150 AG,
1.8 TSI 160 AG bei 2.0 TSI 211 AG. Dyzelinių variklių pasiūlą sudarys 1.6 TDI 105 AG ir 2.0 TDI 140 arba 170 AG. „Volkswagen“ teigimu, naujasis „Passat“ yra iki 18 proc. ekonomiškesnis lyginant su pirmtaku.

Gamintojų teigimu, salone panaudotos kokybiškesnės medžiagos, pakeista centrinė konsolė ir patobulintas prietaisų skydas. „Volkswagen“ atstovai taip pat akcentuoja, kad naujasis „Passat“ pasižymės geresne triukšmo izoliacija. Praėjusią savaitę paskelbtuose naujausiuose „Euro NCAP“ bandymų rezultatuose šis modelis už saugumą gavo aukščiausią penkių žvaigždučių įvertinimą.

Nuo antradienio naująjį „Passat“ galima įsigyti visose „Volkswagen“ atstovybėse Lietuvoje, automobilio kaina – nuo 69 892 Lt (versija su 1.4 TSI, 122 AG varikliu ir 6 laipsnių mechanine pavarų dėže).

Pirmasis „Passat“ pasirodė dar 1973 m. ir nuo tada buvo parduota 15 mln. šio modelio vienetų. Šiuo metu automobilis parduodamas daugiau nei 100-o šalių rinkose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją