Sportiškesnės ir išraiškingesnės išvaizdos „Corsa“ taps panašesnė su kitais šios markės modeliais, sukurtais pagal naują „Opel“ dizainą.

Sportiškesnę išvaizdą pabrėžia pakeistos viršutinių ir apatinių radiatoriaus grotelių proporcijos. Apatinė grotelių dalis tapo platesnė ir aukštesnė, o tai vizualiai platina ir patį automobilį. Pakitęs ir radiatoriaus grotelių raštas, todėl automobilis atrodo dinamiškesnis. „Opel“ ženklas įkomponuotas į naujai suprojektuotą platesnę chromuotą juostą, papildančią išraiškingą automobilio priekio išvaizdą.

„Opel“ pailguose, erelio akies formos priekiniuose žibintuose dabar papildomai įmontuoti sparno formos dienos šviesos elementai, kurie debiutavo „Insignia“ modelyje ir dabar montuojami į visus naujus „Opel“ produktus.

Ekonomiškiausia „Opel Corsos“ versija bus su dyzeliniu 1.3 CDTI, 95 AG varikliu, kuris standartiškai komplektuojamas su „Start-Stop“ sistema. Šio 3 durų automobilio vidutinės degalų sąnaudos bus 3,5 l/100 km, o CO2 emisija – 94 g/km. „Corsos“ variklių gamą sudarys jėgos agregatai, pasiekiantys nuo 65 iki 192 AG.

Atnaujintą „Corsą“ bus galima užsisakyti su nauja „Touch&Connect“ multimedijos sistema, kurią sudaro septyni garsiakalbiai, penkių colių lietimui jautrus ekranas, navigacijos sistema, „Bluetooth“, „iPod“ ir USB jungtys.

„Corsa” automobiliai gaminami kupė formos, trejų durų ir šeimyninėms reikmėms tinkantis penkerių durų modelis. Nuo 1982 m. Europoje siūloma „Corsa“ šiuo metu sudaro 27 proc. „Opel“ markės pardavimų. Per pastaruosius 3 metus „Opel“ parduoda po 400 tūkst. šių mažylių kasmet.

Atnaujinta „Corsa“ bus parduodama nuo 2011-ųjų pradžios, automobilio kainos gamintojai kol kas nenurodo.

„Color Line” serija skirta individualaus stiliaus paieškoms

„Corsa” šeima tęsia specialių, pabrėžtinai sportiškų versijų, vadinamųjų „Color Line” serijos modelių, plėtrą. Sėkmingosios „Color Edition” modifikacijos su juodai nuspalvintais stogais ir blizgančiais juodais 17 colių ratlankiais, ryškiomis išorės spalvomis ir daugybe papildomos įrangos jau sudaro apie 20 proc. tarp visų „Corsa” automobilių, parduotų Vokietijoje. Paskatinta tokios garantuotos paklausos, „Opel” kompanija „Color Edition” modifikacijas pristatė visose Europos šalių rinkose.

Naujasis „Linea” įrangos komplektas skirtas sudominti jaunuosius pirkėjus, ieškančius galimybės susikurti savitą automobilio išvaizdą. Ją pabrėžia per visą „Corsa” kėbulą besidriekiančios dvi plačios baltos ar juodos juostos, prie kurių priderinti ir 17 colių ratlankiai bei šoninių veidrodėlių gaubtai.

192 AG OPC versijos, vainikuojančios „Corsa” šeimos modelių gamą, išvaizda taip pat atnaujinta. Tam sukurti nauji priekiniai žibintai ir priekio radiatoriaus grotelės, būdingos paskutinės kartos „Corsa” automobiliams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją