Įmonės vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, „Krasta auto“ anksčiau turėjusi atstovybę Kaune 9-ojo Forto g. persikelia į naujas patalpas, nes savo esamiems ir potencialiems klientams nori suteikti daugiau patogumo ir galimybių renkantis naują bei aptarnaujant turimą BMW automobilį.

„Esame tikri, jog mūsų pirkėjai įvertins naują erdvesnį ir patogesnį saloną, kuriame galėsime pasiūlyti pilną naujų BMW automobilių gamą, taip pat ir atsargines jų dalis, aksesuarus ir, visų svarbiausia, kokybišką automobilių aptarnavimą, kurio paslaugų kokybė atitinka BMW koncerno keliamus reikalavimus“, – sakė A. Bagdonavičienė.

Pasak „Krasta auto“ vadovės, naujasis salonas Kaune vienu metu talpina 6 naujus BMW ekspozicinius automobilius, taip pat BMW motociklus bei naudotus BMW automobilius su garantija.

Veiverių g. 150 įsikūrusiame naujame 1700 kv. metrų ploto salone dirba 20-ies specialistų komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją