Naujasis automobilis perims dizaino akcentus iš sportiškos CLS kupė ir gamintojo gamoje užims vietą kaip šio modelio universalo versija.

„2004 m. pristatydami CLS kupė sukūrėme naują automobilių segmentą. Sprendimas gaminti „CLS Shooting Brake“ universalą yra mūsų noras pabrėžti „Mercedes-Benz“ dominavimą kuriant naujas automobilių koncepcijas ir dizainą. Būtent to iš mūsų ir tikisi klientai“, – sakė „Daimler AG“ vadovas Dieteris Zetsche.

Naujos kartos CLS kupė gamyba bus pradėta 2011 m. Nuo 2004 m. „Mercedes-Benz“ pardavė apie 170 tūkst. šių automobilių.

Sindelfingene yra įsikūrusi didžiausia „Mercedes-Benz“ automobilių surinkimo gamykla. Čia nuo konvejerių rieda C-klasės sedanai, E-klasės sedanai ir universalai, S-klasė, CLS ir CL kupė, „Maybach“ markės ir „Mercedes-Benz Guard“ serijos automobiliai. Neseniai čia pradėti gaminti sportiniai SLS AMG ir ekologiški ribotos serijos B-klasės F-CELL automobiliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją