Aukštesniosios vidurinės klasės kategorijoje antrą vietą pelnė modelis „A7 Sportback“. Per visą žurnalų „Auto Bild” ir „Bild am Sonntag” redakcijų jau 35 metus rengiamo konkurso istoriją „Audi“ laimėjo 20 apdovanojimų. Konkurso nugalėtojai buvo apdovanoti praėjusį trečiadienį Berlyne, Akselio Špringerio leidybos namų surengtoje ceremonijoje.

Šių metų konkurso nugalėtojai – mažylis „Audi A1“ ir markės flagmanas „Audi A8“ įveikė ypač stiprius savo kategorijų varžovus ir stojo į vieną prizininkų gretą su pernai metų nugalėtoju „Audi A5 Sportback“ bei 2008-ųjų metų laureatu „Audi Q5“ ir 2007-aisiais prizinę vietą užėmusiu „Audi A4“.

„Auksinio vairo” konkurso vertinimo komisiją sudaro 50 narių: garbūs asmenys, technikos ekspertai, lenktynininkai ir žurnalo „Auto Bild” filialų kitose šalyse vyriausieji redaktoriai. Konkursas „Auksinis vairas” rengiamas nuo 1975 metų. Jame už įdiegtas technines inovacijas apdovanojami tais metais visuomenei pristatyti automobilių modeliai. Šiais metais konkurse dalyvavo 42 įvairių markių automobiliai. Jie varžėsi šešiose skirtingose kategorijose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją