Automobilis kainuoja 75 tūkst. dolerių (187,8 tūkst. Lt) – 2,5 karto daugiau, nei įprastas modelis, pasirodysiantis 2011 m. pavasarį (su V6 varikliu, kainuosiantis 30 tūkst. dolerių/75,1 tūkst. Lt).

Išskirtiniai „Camaro Neiman Marcus Edition“ bus vyšninės spalvos su odinius salonu. Automobiliai bus su dideliais 21 colio ratlankiais, V8, 6.2 l, 426 AG varikliu (tokius montuojami į „Camaro SS“ modelius). Pirmųjų 100-o kabrioletų pirkėjai galės pasirinkti šešių laipsnių mechaninę arba šešių laipsnių automatinę pavarų dėžę.

Anksčiau buvo pranešta, kad naujasis „Camaro Convertible“ bus komplektuojamas su vienu iš dviejų variklių – 3,6 l V6 312 AG varikliu arba su V8 426 AG varikliu. Minėtą modelį planuota pristatyti 2009 m., tačiau planai iširo dėl prastos koncerno „General Motors“ finansinės padėties.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją