Mažiausio „Renault“ modelio „Twingo“ pardavimai siekia beveik 3 mln. vnt. nuo jų pristatymo 1993 m. Šįkart „Renault“ pristato naują modelio versiją, kuri „aprengta“ pagal „Miss Sixty“ madą.

Kompanija „Miss Sixty“ savo veiklą pradėjo 1991 m., o „Miss Sixty“ kolekcijos skirtos vien tik moterims.

Gamintojo pranešime rašoma, kad „Renault Twingo“ ir „Miss Sixty“ sieja vienodas požiūris, šiuolaikiškumas, truputį ironiškas, tačiau teigiamas žaismingumas.

„Twingo Miss Sixty“ yra moteriškas miesto automobilis, turintis spalvingą eksterjerą ir rokenrolo stiliaus interjerą. Automobilį galima rinktis rožinės ar perlamutro juodos spalvos. „Twingo Miss Sixty“ gali pasigirti originaliu dizainu ir išskirtine įranga. Apmušalų ir išorės dizaino rausva ir juoda suderintos su kontrastingomis spalvomis, taip modeliui suteikiamas temperamentingas, išskirtinis charakteris. Rožine spalva papuošti tachometras ir spidometras, odinis vairas, perlamutro juoda spalva – durų veidrodėlių korpusai.

Gamintojai pabrėžia, kad viliojantis ir nestandartiniu humoro jausmu trykštantis „Twingo Miss Sixty“ yra 100 proc. moteriškas automobilis, tačiau jo techninės charakteristikos pranešime žiniasklaidai neminimos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)