Visiškai naujas „Peugeot“ modelis 508 Paryžiuje bus pristatytas pirmą kartą. Europos rinkai šis automobilis bus gaminamas Prancūzijoje, o vėliau pasaulinei rinkai skirtos versijos gamyba prasidės ir Kinijoje. Pirkėjams bus siūlomos ir sedano, ir universalo modifikacijos, o jų prekyba Europos rinkoje prasidės nuo 2011 metų pradžios. 5

Skaičių deriniu 508 pavadintas automobilis taps „Peugeot“ modelių 407 ir 607 pamaina.

Peugeot  iOn
Paryžiuje „Peugeot“ taip pat pristato elektromobilį „iOn“, kuris yra sukurtas tiek privatiems klientams, tiek automobilių parkams. „iOn“ prekyba prasidės šių metų pabaigoje.
Peugeot 3008 HYbrid4
Dar viena naujiena – „Peugeot 3008 Hybrid4“, pirmasis pasaulyje hibridinis dyzelinis automobilis. Šio automobilio dyzelinis variklis (2,0 l HDi FAP 163 AG) dirba su su elektriniu 27 kW (37 AG). „Peugeot 3008 Hybrid4“ gali būti varomas visais 4 ratais, bendra jėgainės galia siekia 200 AG, o vidutinės degalų sąnaudos – 3,8 l/100 km.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją