Šiais metais Europoje buvo nupirkta 241 102 Hyundai automobilių, ir tai yra 5,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Nors pardavimai visoje Europos automobilių rinkoje per šių metų rugpjūtį sumažėjo net 12,1 proc. (lyginant su praėjusių metų rugpjūčio rezultatais), „Hyundai“ pardavimai (23 126 automobiliai) per šį laikotarpį sumažėjo tik 0,4 proc.

Šiais metais Lietuvoje buvo užregistruoti 78 nauji Hyundai automobiliai, ir per aštuonis mėnesius „Hyundai“ rinkos dalis pasiekė 1,7 proc. Populiariausiu modeliu šalyje išlieka „i30“, kurių pardavimai šiuo metu sudaro apie 60 proc. visų „Hyundai“ parduodamų automobilių.

Šių metų rugpjūtį „Hyundai“ pirmavo tarp visų Azijos automobilių gamintojų daugelyje Europos rinkų, įskaitant ir Vokietijos – stambiausią Europos automobilių rinką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją