„Hyundai“ išplatino tik pirmąsias ix20 nuotraukas, o apie technines automobilio charakteristikas gamintojo pranešime nutylima. „Autocar“ žiniomis, „Hyundai ix20” variklių gamą sudarys 1.4 l benzininis ir tokio pat darbinio tūrio dyzelinis variklis. Pastarojo agregato vidutinės degalų sąnaudos bus 4.3 l/100km, o CO2 emisija – 114g/km. Dar vienas benzininis 1.6 l variklis, pasiekiantis 128 AG, bus komplektuojamas su automatine transmisija.

Gamintojai tikisi, kad šis mažas B segmentui priskiriamas vienatūris patiks jaunoms šeimoms. Pagrindiniais „Hyundai ix20“ privalumais įvardijama ekonomiškumas, saugumo technologijos ir 5 metų garantijos paketas.

Kompanijos teigimu, naujasis modelis bus dinamiško ir sportiško dizaino, todėl turėtų išsiskirti iš kitų šio segmento atstovų, primenančių mažas dėžutes ant ratų. Automobilio dizainą sukūrė kompanijos padalinio Ruesselsheime (Vokietija) specialistai.

Pagal „Kia Venga“ sukurtas „Hyundai ix20“ šios markės gamoje pakeis „Matrix“ ir konkuruos su šio segmento lyderiais „Opel Meriva“ ir „Renault Modus“.

Paryžiuje „Hyundai“ taip pat pademonstruos atnaujintą mini automobilį i10 su nauju trijų cilindrų 1.0 l varikliu, kurio CO2 emisija bus 99 g/km.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją