„Mini“ būdingą dizainą ir charakterį išsaugojęs automobilis, maloniai nustebins „Mini“ gerbėjus visiškai naujomis techninėmis galimybėmis. Šis modelis neabejotinai patiks išskirtinį stilių ir patogumą vertinantiems vairuotojams ir jaunoms šeimoms“, – žadėjo „Krasta auto” vadovė Asta Bagdonavičienė.

Pagrindinis šio „Mini“ modelio išskirtinumas – pasikeitęs jo dydis, kuris automobilį paverčia universalesniu. Tai bus pirmasis keturių durų „Mini“ su ilgesniu nei 4 metrų kėbulu ir 350 l talpos bagažine. Gamintojų teigimu, „Mini Countryman“ automobilyje galės nesunkiai tilpti penki žmonės.

Pirkėjai „Mini Countryman“ galės rinktis iš trijų benzininių – Mini One Countryman 98 AG, Mini Cooper Countryman 122 AG ir Mini Cooper S Countryman 184 AG, ir dviejų dyzelinių – Mini One D Countryman 90 AG ir Mini Cooper D Countryman 112 AG, variklių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją