„Mūsų žvilgsnis krypsta į JAV rinką“, – sakė Dresdene įsikūrusios „Volkswagen“ gamyklos, kurioje nuo konvejerių rieda „Phaeton“ automobiliai, direktorius Juergenas Bormannas. Jo teigimu, amerikiečiams skirtas modelis bus visiškai atnaujintas ir rekonstruotas.

Buvęs „Volkswagen“ vadovas Berndas Pischetsriederis prieš 4 metus nusprendė išbraukti „Phaeton“ iš JAV parduodamų automobilių sąrašo, nes šis nepasiekė nustatyto pardavimų tikslo. Tuomet jis sakė, kad parduoti 20 tūkst. „Phaeton“ vienetų yra „nepasiekiama svajonė“.

„JAV yra pelningiausia rinka aukštos klasės sedanams, todėl „Volkswagen“ turi išnaudoti šią galimybę, jeigu nori plėstis JAV“, – sakė vieno automobilių pramonės instituto vadovas Willis Diezas.

Šiemet buvo pristatytas atnaujintas „Volkswagen Phaeton“, kuris nuo liepos mėnesio parduodamas Europoje, o Kinijoje jis pasirodys kitą mėnesį.

Planuojama, kad amerikiečiai vėl galės įsigyti „Phaeton“ kai pasirodys naujos kartos modelis, o tai turėtų įvykti 2013 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją