Nuo šio rudens jau bus galima įsigyti patį galingiausią dyzelinu varomą BMW 5-osios serijos sedaną BMW 535d. Jame bus įdiegtas šešių cilindrų, 300 AG variklis su BMW TwinPower Turbo technologija bei tiesioginio įpurškimo sistema „Common Rail“. Galingas BMW 535d variklis automobiliui įsibėgėti iki 100 km/val. leis vos per 5,7 sek. BMW 535d vidutinės kuro sąnaudos 100 km sieks 11 litrų.

Neseniai debiutavęs naujasis BMW 5-osios serijos sedanas nuo šio rugsėjo bus aprūpintas ir keturių varomų ratų sistema BMW xDrive. Ši sistema su elektroniniu valdymu bus įdiegta aštuonių cilindrų varikliu varomame BMW 550i xDrive.

Koncernas taip pat naujovių pasiūlys ir BMW 7-os serijos gerbėjams. xDrive sistema nuo šiol bus diegiama ne tik BMW 750i xDrive, bet ir BMW 740d. Tokiu būdu, tarp BMW 7-osios serijos automobilių pirmą kartą atsiras modifikacija, kurioje derės visų varomų ratų sistema ir dyzelinis variklis.

Tuo tarpu BMW Z4 išsiskirs nauju dizaino paketu „Design Pure Impulse“, kuris dar labiau pabrėš šio sportinio automobilio grožį ir eleganciją. Išskirtiniai „Design Pure Impulse“ bruožai – juodos spalvos sportinės odinės sėdynės „Circuit“, salone esantys dekoro elementai BMW Individual ir Alcantara stiliaus apdaila.

Šiemet. šalia jau esančių BMW 550i xDrive Gran Turismo ir BMW 530d xDrive Gran Turismo atsiras dar du Gran Turismo serijos modeliai – BMW 535i xDrive ir BMW 535d xDrive.

Dar vieną naujovę – BMW X1 xDrive23d modelį – galima bus įsigyti su šešių laipsnių automatine pavarų dėže. Tuo tarpu į 3-osios ir 1-osios serijos BMW modelius bei į BMW X1 ir BMW Z4 modelių papildomos įrangos asortimentą bus įtrauktos ir papildamos opcijos, leisiančios padidinti vairuotojų komfortą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)