Oficialaus „Mini“ atstovo Lietuvoje UAB „Krasta auto” vadovės Astos Bagdonavičienės teigimu, „Mini Countryman“ tikrai patiks sportinį vairavimo stilių ir išskirtinį „Mini“ automobilių „charakterį” vertinantiems vairuotojams.

Šis „Mini“ modelis iš kitų savo šeimos atstovų išsiskirs tuo, jog bus pirmasis keturių durų ir daugiau nei 4 metrų ilgio šios markės automobilis. Gamintojai žada, kad „Mini Countryman“ automobilyje pirmą kartą galės nesunkiai tilpti net penki žmonės. Šį modelį pirkėjai galės rinktis su keturių varomų ratų sistema.

„Mini Countryman“ bus pasiūlytas su vienu iš trijų benzininių ir dviejų dyzelinių variklių. Benzininių variklių gama leis rinktis iš 98 AG („One Countryman“), 122 AG („Cooper Countryman“) ir 184 AG („Cooper S Countryman“), kurio 1,6 l keturių cilindrų variklis pasižymi geriausiu galios ir ekonomiškumo santykiu savo klasėje. Dyzelinius variklius pirkėjai galės rinktis iš 90 AG („One D Countryman“ ir 112 AG („Cooper D Countryman“) variantų.

Gamintojų teigimu, vairavimo malonumą ir efektyvumą sustiprins nauja MacPherson specialistų tobulinta pakaba ir pasirenkama „Mini“ keturių varomų ratų sistema. Šią sistemą pirkėjai galės rinktis su „Mini Cooper S Countryman“ ir „Mini Cooper D Countryman“ modeliais.

Šį modelį pirkėjai galės rinktis su dviejų atskirų vietų arba vientisa galine sėdyne trims keleiviams. Universalus galinių sėdynių išstumdymas bagažinės talpą padidins nuo 350 iki 1170 litrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją