Britų žurnalas „Autocar“ cituoja atsakingas pareigas „Bentley“ užimančius vadybininkus, kurie patvirtino, kad kompanijos vadovai daug diskutuoja ir ginčijasi, kokią paklausą galėtų turėti naujoji „Continental“ modifikacija. Tradiciškai pirkėjams buvo siūlomi kupė, kabrioleto ir sedano modeliai.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad būsimosios kartos „Bentley Continental“ bus gaminamas naudojant kai kuriuos naujosios „Audi A8“ agregatus (pneumatinę pakabą, stabdžių mechanizmą ir pan.). Nors automobilis turės tą pačią visų varančiųjų ratų sistemą bei kitus komfortą ir važiavimo kokybę užtikrinančius elementus, „Continental“ svorį tikimasi sumažinti.

Naujasis „Bentley Continental“ bus komplektuojamas su patobulintu W12 tipo benziniu varikliu, kurio pajėgumas siekia 580 AG (galingiausia versija – 650 AG), ir aštuonių laipsnių automatine pavarų dėže. Tikėtina, kad ateityje šį modelį bus galima rintis su V8 tipo dyzeliniu ar hibridiniu jėgos agregatu.

Prognozuojama, kad „Bentley Continental“ kupė pasirodys maždaug po metų. Po to turėtų būti pradėta sedano „Flying Spur“ ir kabrioleto gamyba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją