Teigiama, kad „Mercedes-Benz SLS AMG E-Cell“ koncepcija nuo 0 iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 4 sek. Dėl geresnio svorio paskirstymo, baterijos sumontuotos už sėdynių.

Vairuotojas prietaisų skydelyje matys informaciją apie elektromobilio greitį, baterijų būseną, taip pat 10 colių jutikliniame ekrane bus galima reguliuoti garso, klimato, navigacijos sistemas. Šis ekranas rodys ir kaip keturi motorai tiekia energiją.

Lyginant su įprastu SLS AMG, „E-Cell“ versija skiriasi „AMG lumilectric magno“ spalva, LED žibintais priekyje, platesnėmis variklio grotelėmis, atnaujintomis oro įtraukimo angomis ant variklio dangčio.

Atsaku į Ženevos automobilių parodoje pademonstruotą „Porsche 918 Spyder“ laikomo „Mercedes-Benz SLS AMG E-Cell“ serijinė gamyba turėtų prasidėti 2013 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją