„Nissan Juke“ premjera įvyko Ženevos automobilių parodoje. Gamintojų teigimu, šis modelis sulaukė didelio vairuotojų dėmesio, todėl „Nissan“ atstovybėse jau priimami šio automobilio užsakymai.

„Juke“ kaina prasideda nuo 52 990 Lt („Visia“ įrangos lygis). Automobilis su „Acenta“ įranga kainuos nuo 56 990 Lt, o su „Tekna“ komplektacija – nuo 61 990 Lt.

„Juke“ sukurtas naudojant „Renault Nissan“ aljanso B platformą. „Juke“ važiuoklė –2530 mm, ilgis – 4135 mm, plotis – 1765 mm, aukštis – 1570 mm. Modeliuose su priekiniais varomaisiais ratais priekyje montuojama „MacPherson“ tipo pakaba, o gale – torsioninis strypas. Modeliuose su keturių varomųjų ratų sistema montuojama daugiasvirtė galinė pakaba, sukurta sekant „Qashqai“ pavyzdžiu.

„Nissan Juke“ bus komplektuojami su vienu iš trijų skirtingų variklių: dyzeliniu arba vienu iš dviejų 1,6 l benzininių. Visi jie atitinka „Euro 5“ reikalavimus.

Visiškai naujo 1,6 l benzininio variklio su tiesioginio įpurškimo sistema ir turbokompresoriumi galia siekia 190 AG, o sukimo momentas – 240 Nm. Taip pat siūlomas 1,6 l benzininis variklis be turbokompresoriaus (galia – 117 AG, sukimo momentas – 158 Nm) ir 1,5 l dCi dyzelinis variklis (galia – 110 AG, sukimo momentas – 240 Nm).

Bagažinės talpa – 251 litro. Modeliuose su dviejų varomųjų ratų sistema įrengta dėtuvė po grindimis. Nulenkiamos galinės sėdynės dalijamos 60:40 santykiu.

„Juke“ automobiliai su dviejų varomųjų ratų sistema bus gaminami „Nissan“ gamykloje netoli Sanderlendo (Didžioji Britanija) kartu su „Note“, „Qashqai“ ir „Qashqai+2“ automobiliais, o versijos su keturiais varomaisiais ratais bus gaminamos „Nissan“ gamykloje Opamoje (Japonija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją