Praėjusį mėnesį „Auto China 2010“ parodoje buvo demonstruojamas „Bugatti Veyron“, kuris sulaukė itin daug dėmesio. Skelbiama, kad vienas potencialus pirkėjas buvo pasiruošęs pirmą renginio dieną už šį superautomobilį sumokėti net 5,56 mln. JAV dolerių (apie 15,5 mln. Lt).

„Bugatti“ atstovai, pajutę išaugusią paklausą Kinijoje, nusprendė šiemet potencialiems klientams suorganizuoti specialią bandomųjų važiavimų sesiją.

Kompanijos rinkodaros direktorius Alasdairas Stewardas išskyrė dvi „Bugatti“ pirkėjų grupes. Pirmieji – kolekcininkai, savo garaže norintys turėti ir „Bugatti“ markės mašiną, o antrieji – itin turtingi kinai, kuriems reikia prabangaus automobilio.

„Bugatti Veyron“ yra su 16 cilindrų, keturių turbinų benzininiu varikliu, kuris pasiekia 1001 AG (1250 Nm). Apie 1,5 mln. eurų (5,1 mln. Lt) kainuojantis superautomobilis iki 100 km/val. įsibėgėja per 2,5 sek. ir gali pasiekti maksimalų 407 km/val. greitį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją