Pirmą solidų apdovanojimą – 2010 m. „Auto Bild“ prizą už dizainą – „Meriva“ laimėjo SUV, vienatūrių ir automobilių visais varančiaisiais ratais kategorijoje. „Meriva” vienatūris, nurungęs 16 varžovų, prestižinę dizaino nominaciją laimėjo pelnęs daugiau kaip 100 tūkst. „Auto Bild” skaitytojų palankumą.

Gamintojų teigimu, skulptūriškos naujųjų „Opel“ modelių išorės formos ir dizaino meniškumas suderintas su vokišku preciziškumu bei surinkimo kokybe. Šiomis savybėmis pasižymėjo ir 2008 metais pristatytas „Insignia“ modelis bei pernai debiutavęs „Astra“ automobilis.

„Insignia” automobilis nuo debiuto pradžios jau įvertintas 40 svarių apdovanojimų, tarp jų prestižiniu „Europos metų automobilis 2008“ titulu ir 2009 m. „Auto Bild” dizaino nominacija, kurią pelnė sportiškų universalų kategorijoje. Savo ruožtu „Astra“ modelis nuo savo pristatymo praėjusį rudenį jau surinko daugiau kaip 20 apdovanojimų penkerių durų kompaktinių automobilių klasėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją