10 markių valdantį „Volkswagen AG“ koncerną turėtų papildyti nauji dizaineriai ir inžinieriai. Vokiečių teigimu, jiems reikia papildomos darbo jėgos norint iki 2018 m. pasiekti 10 mln. per metus parduotų automobilių ribą ir taip tapti didžiausiu automobilių gamintoju pasaulyje, rašo „Automotive News“.

„Italdesign Giugiaro“ įkurta 1968 m. Šiuo metu bendrovėje dirba apie 1 tūkst. darbuotojų. Italai neatskleidžia pernai metų finansinių duomenų, o naujausia pasiekiama statistika rodo, kad 2008 m. bendrovės pajamos išaugo 6,2 proc. (iki 136 mln. eurų).

„Volkswagen“ ir „Italdesign Giugiaro“ bendradarbiavimas prasidėjo dar prieš keletą dešimtmečių. Italai sukūrė pirmos kartos „Golf“ ir „Passat“ modelių dizainą, taip pat „Scirocco“, „Audi 80“ bei kartu dirbo kuriant ne vieną koncepciją. Šiuo metu abi kompanijos kuria „Volkswagen Up!“ modelių šeimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją