„Kasdien vis augantis elektroninėje erdvėje parduodamų prekių ir paslaugų kiekis paskatino mus atsižvelgti į šią tendenciją bei sukurti pirmąją tokią modernią, patogią bei didžiausią asortimentą Baltijos šalyse turinčią elektroninę parduotuvę”,– sakė „Krasta auto” atsarginių dalių skyriaus vadovas Aivaras Kašuba.

Jo teigimu, tikimasi, jog ši nauja elektroninė parduotuvė palengvins ir pagreitins atsarginių dalių ir aksesuarų paiešką bei įsigijimą ir profesionalams, ir mėgėjams.

„Patogioje paieškos sistemoje pagal kėbulo numerio paskutinius septynis skaičius programa atrinks konkretų modelį iš visos gamintojo duomenų bazės ir parodys tik tas detales, kurios yra tame automobilyje. Nežinantiems kėbulo numerio taip pat bus galima pasinaudoti patogiu paieškos vedliu, kuris reikiamą detalę leis pasirinkti pagal įvairius kitus žinomus parametrus”, - sako A. Kašuba.

A. Kašubos teigimu, svarbu ir tai, jog naujoji atsarginių dalių elektroninė parduotuvė yra pritaikyta ne tik fiziniams asmenims, bet taip pat ir įmonėms, kurios sudariusios ilgalaikes detalių pirkimo sutartis šioje elektroninėje parduotuvėje iškart matys kainas su joms pritaikytomis nuolaidomis.

„Klientai, sudarę sutartis ir užsiregistravę elektroninėje parduotuvėje, ne tik matys tik jiems skirtas specialias kainas, bet prireikus taip pat galės peržiūrėti ir visų savo ankstesnių pirkimų istoriją, o joje esančius veiksmus redaguoti, trinti ar pakartoti”, - sako „Krasta auto” atsarginių dalių skyriaus vadovas.

Naujojoje originalių BMW ir MINI atsarginių dalių bei aksesuarų elektroninėje parduotuvėje įsigytos prekės visoje Lietuvoje nurodytu adresu bus pristatomos nemokamai per 2-8 darbo dienas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją