„Legacy“ tapo vieninteliu automobiliu, kuriam JNCAP skyrė tokį titulą. „Subaru“ modelių saugumą ir kokybę JNCAP teigiamai vertina jau trečius metus iš eilės: 2007 m. laureatų sąraše buvo „Impreza“, o 2008 m. „GrandPrix“ gavo „Forester“ ir „Exiga“ modeliai.

Vertindami „Legacy“ saugumą, JNCAP ekspertai pavadino šį automobilį pačiu saugiausiu, akcentuodami, kad jo saugumo sistemos ir konstrukciniai sprendimai veikia nepriekaištingai ir priekinio, ir šoninio susidūrimų atvejais.

Kadangi nuo šiol „Euro NCAP“ (taip pat ir JNCAP) sugriežtino ir pakeitė saugumo testų metodiką, „Legacy“ vairuotojo ir priekinio keleivio bendras saugumas įvertintas jau ne 5 (kaip anksčiau), o 6 žvaigždutėmis – tai aukščiausias galimas įvertinimas. Be to, JNCAP skyrė 5 lygio (aukščiausią) įvertinimą už pėsčiųjų apsaugą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją