„2009-ieji atgaivino vairuotojų įpročius, kuriuos jau buvome pamiršę. Vairuotojai ir vėl ėmė taupyti automobilių remonto sąskaita. Dabar daugelis jų priversti atliekamą litą investuoti į degalų baką, o ne į automobilio priežiūrą, – teigė bendrovės „Moller Auto” serviso vadovas Gediminas Metelionis. – Suprasdami mūsų klientų poreikį taupyti, tačiau tuo pat metu užtikrinti maksimalų savo automobilio saugumą, mes jiems siūlome didelių nuolaidų perkant originalias „Volkswagen“ ir „Audi“ automobilių dalis.“

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad „Volkswagen“ ir „Audi“ servisai Vilniuje nuo kovo 15 dienos mažina čia parduodamų originalių dalių kainas. Mažiausia nuolaida originalioms dalims – 15 proc., tačiau yra ir tokių, kurių kainos sumažėjo perpus ar net daugiau. Pavyzdžiui, „Volkswagen“ variklio paskirstymo dirželio komplektas, kainavęs 818,01 Lt, šiandien tekainuoja tik 490 Lt. Kone perpus pigiau dabar kainuoja ir „Audi A6“ vandens siurblys su tarpine – tik 285,72 Lt.

„Nereikia pamiršti, kad atpigus „Volkswagen“ ir „Audi“ originalioms dalims, sumažės ir bendra automobilio remonto sąskaita, – tvirtina bendrovės „Keturi žiedai“ serviso vadovas Rimantas Kvederavičius. – Be to mūsų klientui bus suteikta atliktų darbų dvejų metų garantija be ridos apribojimo. To pasiūlyti negali joks kitas servisas.“

Pranašumas – suteikiama garantija

Sumažinus originalių „Audi“ ir „Volkswagen“ detalių kainas, jos beveik susilygino su neoriginalių dalių kaštais. Tačiau jų kokybę ir toliau skiria milžiniška praraja. Kodėl taip yra?

„Atsivėrus Europos Sąjungos sienoms, į Lietuvą plūstelėjo pigios automobilių dalys. Tačiau jos nuvylė ne vieną vairuotoją. Deja, kai taupai ten, kur taupyti nepatartina, dažnai tenka mokėti du kartus, – sakė G. Metelionis. – Mat toli gražu ne visos automobilių dalys, nors ir gražiai įpakuotos, yra originalios. Ne visoms gali būti suteikta garantija“.

Pasak R. Kvederavičiaus, kvalifikuotos pagalbos ir aptarnavimo vairuotojai gali tikėtis tik autorizuotuose servisuose. Mat jie disponuoja pačia šviežiausia informacija apie atsargines dalis ir „Audi“ bei „Volkswagen“ automobilių remonto technologijas. Šias žinias autorizuoti servisai gauna tiesiogiai iš gamintojo. Nemažiau svarbu, kad čia visi remonto darbai atliekami remiantis tik automobilio gamintojo pateiktais remonto darbų aprašymais, naudojant tam reikalingą specialią įrangą ir specialius įrankius.

Pranešime rašoma, kad dar vienas svarbus autorizuoto serviso pranašumas tas, kad tik jame teikiama 2 metų garantija meistrų atliktiems darbams ir jų sumontuotoms dalims. Net ir pasibaigus 2 metų garantijos galiojimo laikotarpiui (eksploatuojant automobilį 3-5 metus) lojaliems autorizuoto serviso klientams gali būti kompensuojama iki 100 proc. sugedusių automobilio agregatų/dalių remonto kaštų. Tokių agregatų/dalių sąrašą sudaro tokios svarbios ir nemažai kainuojančios detalės ir agregatai, kaip pavarų dėžės, valdymo blokai, reduktoriai, vairo kolonėlės ir t.t.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją